Personvernerklæring

Hvem vi er

Vår nettstedsadresse er: https://www.reveel.no

Generelt

(Reveel AS) (heretter referert til som “Reveel”, “vi”, eller “vår”) er glade for at du besøker vår nettside og din interesse i selskapet og dets tilbud. Vi tar beskyttelsen av dine personopplysninger på alvor og vil at du skal føle deg komfortabel når du besøker våre nettsider.

Reveel AS («Reveel», «vi», «oss») behandler personopplysninger til brukerne av Reveels matbestillingstjenester («Reveel-Wallet-app») og besøkende av nettsiden reveel.no («Nettsiden»).

I denne personvernerklæringen vil begrepet «Reveel-tjenester» referere både til Nettsiden og Reveel-Flow og Reveel-Wallet-appen. I denne personvernerklæringen vil begrepene «Bruker», «du» eller «deg» referer til våre og våre konsernselskapers kunder, representanter og andre autoriserte brukere av våre kundeorganisasjoner, potensielle kunder og brukere av Reveel-tjenesten. Du blir en kunde av Reveel når du registrerer deg i Wolt-tjenesten og oppretter en brukerkonto.

Vår personvernerklæring forklarer eksempelvis hvilke typer personopplysninger vi behandler, hvordan vi behandler personopplysningene og hvordan du kan utøve dine rettigheter som registrert (f.eks. rett til å protestere, rett til innsyn).

Enkelte av våre tjenester kan være underlagt en egen personvernerklæring. Dersom en egen personvernerklæring gjelder for en bestemt tjeneste, vil vi publisere den i forbindelse med den aktuelle tjenesten.

Denne personvernerklæringen kan oppdateres fra tid til annen for å gjenspeile endringer i praksisen av databehandlingen, eller annet. Du finner den gjeldende versjonen på Nettsiden. Vi vil ikke foreta vesentlige endringer i denne personvernerklæringen eller redusere Brukernes rettigheter etter denne personvernerklæringen uten å gi beskjed om dette.

1. DATABEHANDLER(E)

Denne personvernerklæringen gjelder behandling av personopplysninger utført av Reveel.

I forhold til behandlingen av personopplysninger om brukere i landene nedenfor, Reveel AS (Reveel) fungerer som kontrollør. Dette betyr at Reveel AS (Reveel) kan bestemme formålene for og hvordan personlige data er Bearbeidet.

Reveel AS (Reveel) er utnevnt til å være ansvarlig for håndtering av alle registrerte forespørsler og spørsmål knyttet til personopplysningene på vegne av det lokale fellessamarbeidet kontrollere.

2. KONTAKTINFORMASJONEN TIL REVEEL

Navn: Reveel AS (Reveel)

Reveel AS – Org nr. 922 609 187, MVA ID: 922 609 187 MVA.
Moseidveien 35
4033 Stavanger
Norway
E-post: hallo@reveel.no

Du kan kontakte ditt personvernombud på hallo@reveel.no


Reveel har utnevnt en databeskyttelsesansvarlig som du kan nå gjennom kontaktinformasjonen ovenfor.

3. PERSONOPPLYSNINGER SOM BEHANDLES OG DATAKILDER

Personopplysningene som samles inn og behandles av oss kan deles inn i to generelle datakategorier: Brukerdata og Analysedata.

Brukerdata

Brukerdata er personopplysninger samlet inn direkte fra deg eller fra kundeorganisasjonen som du bruker Reveel-tjenesten på vegne av («Kundeorganisasjonen»), alt etter omstendighetene. Vi kan samle inn personopplysninger på en rekke måter, blant annet etter at du har inngått tjenesteavtale med Kundeorganisasjonen, når Brukere registrerer seg i Reveel-tjenesten, abonnerer på nyhetsbrev eller fyller ut et skjema. Vær oppmerksom på at vi også samler inn opplysninger om eventuelle transaksjoner og betalinger du utfører gjennom Reveel-tjenesten.

Brukerdata som er nødvendig for å kunne bruke Reveel-tjenesten

Følgende personopplysninger som samles inn og behandles av oss er nødvendig for å oppfylle avtalen mellom deg og oss, for vår berettigede interesse i å oppfylle våre kontraktsforpliktelser overfor våre Kundeorganisasjoner, og for vår overholdelse av rettslige forpliktelser. 

Etter at tjenesteavtale er inngått mellom oss og Kundeorganisasjonen, gir Kundeorganisasjonen oss ditt fulle navn og e-postadresse.

Når du registrerer deg i Reveel-tjenesten og oppretter en brukerkonto må du oppgi følgende informasjon til oss:

·       Fullt navn

·       Telefonnummer

·       E-postadresse

·       Informasjon relatert til dine betalingsdetaljer, som ditt betalingskort og utløpsdatoen på betalingskortet (dette kreves for å bestille matvarer gjennom Reveel-tjenesten. Informasjonen lagres imidlertid ikke av Reveel, da Reveel benytter en tredjeparts leverandør av betalingstjenester for å utføre betalinger)

Brukerdata du gir oss frivillig

Din bruker- eller kundeopplevelse kan bli forbedret ved å gi oss følgende informasjon:

·       Ytterligere kontoinformasjon:

o   Bilde

o   Leveringsadresse

o   Lokasjonsdata (hvis du samtykker til behandlingen av dine lokasjonsdata)

o   Annen informasjon du oppgir, enten når du oppretter en brukerkonto eller senere når du redigerer din brukerprofil

·       Annen informasjon. Vi kan også behandle annen informasjon som du frivillig gir oss, som:

o   Informasjon du oppgir når du rangerer våre tjenester

o   Påmeldinger og avmeldinger knyttet til markedsføring

o   Informasjon du oppgir i telefon-, e-post- eller chat-korrespondanse med oss, inkludert lydopptak av telefonsamtalene dine med kundeservice

I tillegg til brukerdata samlet inn fra deg og Kundeorganisasjonen, behandler vi også enkelte personopplysninger som tredjeparts tjenesteleverandører oppgir om deg.

Hvis du kobler til eller logger inn på kontoen din via Facebook, vil Facebook dele enkelte/basis personopplysninger om deg med oss, som for eksempel profilbilde, et utvalg Facebook-venner og din Facebook-ID.

Analysedata

Selv om vi vanligvis ikke bruker analysedata til å identifisere deg som et individ, kan du noen gang bli identifisert fra slik data, enten alene eller når det blir kombinert eller koblet med brukerdata. I slike situasjoner kan analysedata bli betraktet som personopplysninger i henhold til gjeldende regelverk. Vi behandler således denne type data som personopplysninger.

Vi kan automatisk samle inn følgende analysedata når du besøker eller samhandler med Wolt-tjenesten:

·       Informasjon om din enhet. Vi samler inn følgende informasjon om den tekniske enheten du bruker når du bruker Reveel-tjenestene:

o   Enhet og enhetens identifikasjonsnummer, IMEI

o   Land

o   IP-adresse

o   Nettleser og versjon av nettleser

o   Operativsystem

o   Internettleverandør

o   Annonseringsidentifikator for enheten din

o   Besøksidentifikator

·       Bruksinformasjon. Vi samler inn informasjon om din bruk av Reveel-tjenestene, som:

o   Tid brukt i Reveel-tjenesten

o   Interaksjon med Reveel-tjenesten

o   Informasjon om dine bestillinger gjort gjennom Reveel -tjenesten

o   Nettadressen (URL) til nettstedet du besøkte før og etter at du besøkte Reveel -tjenesten

o   Tidspunkt og dato for dine besøk til Reveel -tjenesten

o   Hvilke deler av Reveel -tjenesten du besøkte

o   Produktene du søkte etter mens du brukte Reveel -tjenesten

Informasjonskapsler (cookies)

Vi bruker ulike teknologier for å samle inn og lagre analysedata og annen informasjon når Brukerne besøker Reveel -tjenesten. Slike teknologier inkluderer informasjonskapsler og nettvarder.

Informasjonskapsler er små tekstfiler som lagres på enheten din. Informasjonskapslene gjør at vi kan identifisere besøkende av Reveel -tjenestene, fasilitere bruken av Reveel -tjenestene og skape aggregert informasjon om våre besøkende. Dette hjelper oss til å forbedre Reveel -tjenesten og yte bedre service for Brukerne. Informasjonskapslene vil ikke skade enheten eller filene dine. Vi bruker informasjonskapsler til å skreddersy både Reveel -tjenesten og informasjonen vi gir ut i samsvar med Brukernes individuelle interesser. Noen informasjonskapsler er nødvendige for bruk og drift av en sømløs brukeropplevelse av Reveel -tjenesten, og de blir eksempelvis brukt for å huske ditt valg av språk og land. Andre informasjonskapsler samler informasjon om hvordan Reveel-tjenesten blir brukt, eksempelvis hvilket innhold som er populært, for å forbedre Reveel-tjenesten. Vi kan også bruke informasjonskapsler til å vise våre annonser i Reveel-tjenesten eller på utvalgte tredjeparters plattformer.

Brukerne kan velge å angi at den nettleseren de bruker skal nekte informasjonskapsler, eller varsle når informasjonskapsler sendes. Som eksempel inneholder lenkene under informasjon om hvordan du kan endre informasjonskapselinnstillingene i noen populære nettlesere:

Safari

Google Chrome

Internet Explorer

Mozilla Firefox

Vær oppmerksom på at enkelte deler av Reveel -tjenesten muligens ikke fungerer optimalt dersom informasjonskapsler nektes.

En nettvarde (web beacon) er en teknologi som gjør det mulig å identifisere lesere av nettsteder og e-poster, f.eks. for å identifisere om en e-post har blitt lest.

Tjenester for nettanalyse

Reveel-tjenesten bruker Google Analytics og andre nettanalysetjenester til å samle inn analysedata og rapporter om besøkendes bruk, og til å hjelpe oss med å forbedre Reveel-tjenesten. For en oversikt over Google Analytics, se her. Det er mulig å melde seg av Google Analytics med dette tilleggsverktøyet til nettleseren: Google Analytics opt-out add-on.

Reklame og besøksidentifikatorer

Reveel-tjenesten bruker pseudonymiserte identifikatorer til å spore og forutsi din bruk av appen og tjenesten, samt dine preferanser.

Du kan melde deg av disse identifikatorene ved å endre operativsysteminnstillingene på følgende måte:

Reklameidentifikatorer kan deaktiveres på iOS-mobilenheter ved å slå på kategorien «Begrens annonsesporing» (Innstillinger à Personvern à Annonser à Begrens annonsesporing). Få en oversikt over og mer informasjon om annonseringsidentifikatoren her

Reveels sin brukeridentifikator kan deaktiveres på iOS- og Android-mobilenheter ved å endre innstillingene. (For iOS: Innstillinger à Reveel à Reveel -innstillinger à Begrens sporing. For Android: Reveel -applikasjon à Profil-faneblad à Innstillinger-ikon øverst i høyre hjørne.)

4. FORMÅL OG RETTSLIG GRUNNLAG FOR Å BEHANDLE DINE PERSONOPPLYSNINGER

Formål

Reveel behandler dine personopplysninger til flere formål. Ett eller flere av følgende formål kan gjelde samtidig:

Å levere Reveel-tjenesten og oppfylle våre kontraktsforpliktelser (rettslig grunnlag: Oppfyllelse av avtale og berettiget interesse)

Reveel behandler dine personopplysninger for å kunne tilby deg Reveel-tjenesten i henhold til avtalen mellom deg og Reveel eller mellom Kundeorganisasjonen og Reveel, eller slik som ellers er nødvendig for å oppfylle avtalen mellom deg og Reveel. Reveel kan også behandle personopplysninger dersom det er nødvendig for å sikre en interesse som er lovlig og viktig for Reveel.

Vi bruker dataene blant annet til å behandle dine forespørsler, kommunisere med deg, håndtere dine betalinger eller aktuelle refusjoner (når det er aktuelt), og til å gi våre samarbeidspartnere (produsenter/leverandører og kurépartnere) den informasjonen som er nødvendig for å forberede eller levere bestillingen din. Dersom du kontakter kundeservice vil vi bruke informasjonen du har oppgitt til å svare på spørsmålene dine eller til å finne en løsning på klagen din.

Vi kan innhente, bruke og dele data knyttet til din eksakte eller omtrentlige posisjon, inkludert geografisk plassering av din PC eller telefon i sanntid, for å kunne vise deg destinasjonen til en Bestilling, og eksakt informasjon om status på Bestillingen, samt for å presentere produsenten/leverandøren i nærheten av deg. Informasjon om din lokasjon som muliggjør identifikasjon av deg personlig blir ikke innhentet eller brukt uten ditt samtykke. Tillatelsen til å bruke din lokasjon blir etterspurt i Reveel-tjenesten. Lokasjonsfunksjonen kan deaktiveres i Reveel-appen (Profil à Innstillinger à Flere innstillinger à Stedstjenester og varselinnstillinger à Sted) og på din PC gjennom personverns- og sikkerhetsinnstillinger i din nettleser.

For våre rettslige forpliktelser (rettslig grunnlag: Overholdelse av rettslig forpliktelse)

Reveel behandler personopplysninger slik at vi kan administrere og oppfylle våre forpliktelser i henhold til loven. Dette inkluderer behandling av personopplysninger for å overholde våre bokføringsforpliktelser og gi informasjon til relevante myndigheter som skattemyndighetene.

For behandling av rettslige krav og rettslige prosesser (rettslig grunnlag: Berettiget interesse)

Reveel kan behandle personopplysninger i relasjon til krav, innkreving av gjeld og rettslige prosesser. Vi kan også behandle data for å forebygge svindel, misbruk av våre tjenester, og for data-, system- og nettverkssikkerhet.

For kundekommunikasjon og markedsføring (rettslig grunnlag: Berettiget interesse)

Reveel behandler dine personopplysninger for å kunne kontakte seg vedrørende Reveel-tjenesten og for å informere deg om endringer knyttet til den. Personopplysningene dine brukes også til å markedsføre Reveel-tjenesten til deg. Berettiget interesse er behandlingsgrunnlaget når vi for eksempel tilpasser våre tilbud, presenterer tjenester som er mer relevante for deg, og analyserer informasjon om dine interesser og tilbakemeldinger for å utvikle våre tjenester.

For kvalitetsforbedring og trendanalyse (rettslig grunnlag: Berettiget interesse)

Vi kan også behandle informasjon om din bruk av Reveel-tjenesten for å forbedre kvaliteten på Reveel-tjenesten, f.eks. ved å analysere trender i bruk av Reveel-tjenesten. For å sikre at våre tjenester er i tråd med dine behov, kan personopplysninger bli brukt til blant annet undersøkelser om kundetilfredshet. Når det er mulig, vil vi kun gjøre dette ved hjelp av aggregerte, ikke-personidentifiserbare data.

Rettslig grunnlag for behandling

Reveel behandler dine personopplysninger for å oppfylle våre kontraktsforpliktelser overfor deg eller Kundeorganisasjonen, og for å overholde lovpålagte forpliktelser. Vi behandler også dine personopplysninger som følge av vår legitime interesse i å drive, vedlikeholde og utvikle vår virksomhet, og for å skape og opprettholde kunderelasjoner. Når vi velger å bruke dine data på grunnlag av våre berettigede interesser, veier vi våre egne interesser opp mot din rett til personvern ved å f.eks. gjøre det enkelt å melde seg av vår markedsføringskommunikasjon, og ved å bruke pseudonymiserte eller ikke-personidentifiserbare data når det er mulig.

I enkelte deler av Reveel-tjenesten kan du bli bedt om å gi ditt samtykke til behandling av personopplysninger. I slike tilfeller blir ikke dine personopplysninger behandlet før du gir ditt samtykke, og du kan til enhver tid trekke tilbake ditt samtykke.

5. OVERFØRING TIL LAND UTENFOR EU/EØS

Reveel lagrer dine personopplysninger primært innenfor Det europeiske økonomiske samarbeidsområdet (EØS).  Vi har imidlertid tjenesteleverandører og virksomheter på flere geografiske steder. Som følge av dette kan vi og våre tjenesteleverandører overføre dine personopplysninger til, eller få tilgang til de i jurisdiksjoner utenfor EØS eller der Brukeren har bopel.

Vi vil sørge for å sikre at Brukerens personopplysninger mottar et tilstrekkelig beskyttelsesnivå i de jurisdiksjonene de behandles i. Vi sørger for tilstrekkelig beskyttelse ved overføring av personopplysninger til land utenfor EØS gjennom en rekke avtaler med våre tjenesteleverandører basert på Standard Kontraktsklausuler, eller gjennom andre hensiktsmessige sikkerhetsgarantier.

Du kan få mer informasjon om overføring av personopplysninger ved å kontakte oss på en av adressene angitt over.

6. MOTTAKERE

Vi deler bare dine opplysninger innad i Reveel-organisasjonen hvis og så langt det er nødvendig for å oppnå formålene i denne personvernerklæringen.

Vi deler ikke dine personopplysninger med tredjeparter utenfor Reveels organisasjon, med mindre en av følgende unntak gjelder:

For de formål som er angitt i denne personvernerklæringen og til autoriserte tjenesteleverandører.

I den grad tredjeparter (f.eks. produsenter/leverandører som klargjør din bestilling, kurépartnere som leverer din bestilling og Kundeorganisasjonen som kan betale din bestilling, eller andre tredjeparter) må ha tilgang til personopplysninger for at vi eller slike tredjeparter skal kunne gjennomføre Reveel-tjenesten, vil vi gi ut dine personopplysninger til slike tredjeparter. Vi kan også gi ut personopplysningene dine til våre tilknyttede selskaper eller til autoriserte tjenesteleverandører eller partnere som utfører tjenester for oss eller i samarbeid med oss (f.eks. datalagring, regnskap, salg og markedsføring) slik at de kan behandle personopplysninger, og til betalingstjenester slik at de kan behandle dine betalinger til oss.

Når data behandles av en tredjepart på vegne av Reveel, har Reveel tatt de nødvendige kontrakts- og organisatoriske tiltak for å sikre at dine data behandles utelukkende for de formål som er spesifisert i denne personvernerklæringen, i samsvar med alle gjeldende lover og forskrifter, og underlagt våre instruksjoner og hensiktsmessige forpliktelser om sikkerhet og konfidensialitet.

Vær oppmerksom på at dersom du gir ut personopplysninger direkte til en tredjepart, f.eks. via en link i Reveel-tjenesten, er behandlingen vanligvis basert på tredjepartens retningslinjer og standarder.

Utlevering i forbindelse med rettslige prosesser

Vi kan utlevere dine personopplysninger med tredjeparter utenfor Reveel dersom vi er i god tro om at tilgang til og bruk av dine personopplysninger er nødvendig for å: (i) etterleve lov, forskrift og/eller kjennelse fra domstolene; (ii) oppdage, forhindre eller på annen måte adressere bedrageri, kriminalitet, sikkerhet eller tekniske problemer; og/eller (iii) beskytte Reveels, Brukernes eller allmennhetens interesser, egenskaper eller sikkerhet i samsvar med loven. Når det er mulig vil vi informere deg om slik behandling.

Andre berettigede årsaker til utlevering av personopplysninger

Dersom Reveel blir involvert i en fusjon, i et selskapsoppkjøp eller i salg av eiendeler, kan vi overføre dine personopplysninger til den involverte tredjepart. Vi vil imidlertid fortsette å sørge for å sikre konfidensialiteten til alle personopplysningene. Vi vil varsle alle berørte Brukere når personopplysningene overføres eller blir underlagt en annen personvernerklæring.

Behandling med ditt eksplisitte samtykke

Vi kan dele dine personopplysninger med tredjeparter utenfor Reveel når vi har ditt eksplisitte samtykke til å gjøre det. Du har til enhver tid rett til å trekke tilbake ditt samtykke. Dette gjør du ved å kontakte oss, og det er gratis.

7. LAGRINGSTID

Reveel vil ikke lagre dine personopplysninger lenger enn det som er lovlig og nødvendig for å nå formålet om å kunne tilby Reveel-tjenesten eller tilhørende relevante tjenester. Lagringstiden avhenger av arten av informasjonen som behandles, og formålet med behandlingen. Maksimal lagringstid kan derfor variere ut ifra hvilke personopplysninger som behandles. Reveel gjennomfører rimelige tiltak for å holde personopplysningene korrekte, og for å slette feil eller unødvendige personopplysninger.

De fleste personopplysninger som er knyttet til en Brukers brukerkonto i Reveel-tjenesten vil bli slettet etter en 90-dagers periode som løper fra den dagen Brukeren sletter brukerkontoen i Reveel-tjenesten. Etter denne perioden kan en del av personopplysningene knyttet til en Brukers brukerkonto i Reveel-tjenesten bare lagres så lenge slik behandling er påkrevd etter lov, eller det er nødvendig for å etterleve rettslige forpliktelser eller berettigede interesser som kravbehandling, bokføring, intern rapportering og regnskap. Alle personopplysninger knyttet til en Brukers brukerkonto vil bli slettet senest 10 år etter at Brukeren har slettet brukerkontoen. Dette gjelder ikke personopplysninger som kreves i sjeldne tilfeller, som f.eks. ved søksmål og rettssaker.

Analysedata om Brukere som ikke har en konto i Reveel-tjenesten lagres i 90 dager.

8. DINE RETTIGHETER

Rett til innsyn

Du har rett til å få innsyn i, og informasjon om dine personopplysninger som behandles av oss. Vi gir deg muligheten til å se enkelte personopplysninger i din brukerkonto i Reveel-tjenesten. Du kan også be om en kopi av dine personopplysninger ved å bruke kontaktinformasjonen angitt ovenfor.

Rett til å trekke tilbake samtykke

Dersom behandlingen er basert på samtykke fra Brukeren, kan Brukeren til enhver tid trekke tilbake sitt samtykke. Dette er gratis. Tilbaketrekking av samtykke kan medføre færre muligheter i bruken av Reveel-tjenesten. Tilbaketrekking av samtykke påvirker ikke lovligheten av behandling basert på samtykke før samtykket ble trukket tilbake.

Rett til retting

Du har rett til å få rettet og ferdigstilt opplysninger vi har lagret om deg som er uriktige eller ufullstendige. Dette gjør du ved å kontakte oss. Du kan selv rette og ferdigstille enkelte av dine personopplysninger i din brukerkonto i Reveel-tjenesten.

Rett til å bli slettet

Du kan også be oss om å slette dine personopplysninger fra våre systemer, eksempelvis når opplysningene ikke lenger er nødvendige for formålet de ble innsamlet på grunnlag av. Vi vil etterkomme en slik anmodning med mindre vi har et rettslig grunnlag for å ikke slette opplysningene. Vi gjør oppmerksom på at dersom du ønsker å slette slik informasjon, er det ikke sikkert vi kan tilby deg Reveel-tjenesten, eller bestemte funksjoner i tjenesten.

Rett til å protestere

Du har rett til å protestere på en viss bruk av dine personopplysninger dersom opplysningene behandles til andre formål enn det som er nødvendig for å utføre Reveel-tjenesten, eller for å overholde en rettslig forpliktelse. Du kan for eksempel be oss om å slutte å behandle dine personopplysninger i direkte markedsføringsøyemed, eller for å tilpasse tjenesten basert på vår berettigede interesse. Protest på videre behandling av dine personopplysninger kan medføre færre muligheter i bruken av Reveel-tjenesten.

Rett til å motstride seg behandlingen

Du kan be om at vi begrenser behandlingen av dine personopplysninger, f.eks. når du venter på at dataene dine skal slettes, rettes, du har protestert på behandlingen, og/eller når vi ikke har et rettslig grunnlag til å behandle dine personopplysninger. Når behandlingen har blitt begrenset, vil dine personopplysninger kun bli lagret, og ikke videre behandlet. Dersom du for eksempel bestrider nøyaktigheten av dine personopplysninger, vil disse opplysningene ikke bli behandlet før det er konstatert at de er nøyaktige. Dette kan imidlertid medføre færre muligheter i bruken av Reveel-tjenesten. 

Rett til dataportabilitet

Når behandling foretas automatisk basert på avtale eller samtykke, har du rett til å motta de personopplysningene som du har gitt til oss i et strukturert og vanlig brukt format, og til å overføre personopplysningene til en tredjepart.

Hvordan påberope dine rettigheter

Du kan påberope og bruke de overnevnte rettigheter ved å sende et brev eller en e-post til adressene nevnt over. Inkluder følgende opplysninger i henvendelsen din: Fullt navn, adresse, e-postadresse og telefonnummer. Vi kan be om ytterligere opplysninger for å bekrefte din identitet som Bruker. Vi kan avvise eller kreve betaling av henvendelser som er urimelig repeterende, overdrevne eller åpenbart ubegrunnet.

9. DIREKE MARKEDSFØRING

Vi kan sende deg informasjon, nyheter og tilbud om Reveel-tjenesten basert på kundeforholdet mellom deg og Reveel. I andre tilfeller vil vi ikke sende deg direkte markedsføring uten ditt uttrykkelige samtykke. Brukeren har rett til å forby oss fra å bruke Brukerens personopplysninger til direkte markedsføring, markedsundersøkelser og profilering laget for direkte markedsføring når som helst ved å kontakte oss på adressene nevnt over, ved å bruke funksjonalitetene i Reveel-tjenesten (Profil à Innstillinger à Push markedsføring fravalg), eller ved å avslutte abonnementsmuligheten som tilbys i forbindelse med direkte markedsføringsmeldinger.

10. KLAGE

Dersom Brukeren anser vår behandling av personopplysning for å være uforenlig med gjeldende personvernlovgivning, kan Brukeren klage til den lokale myndigheten for personvern i Norge. I Norge er dette Datatilsynet.

11. INFORMASJONSSIKKERHET

Vi foretar administrative, organisatoriske, tekniske og fysiske sikkerhetstiltak for å beskytte personopplysningene vi samler inn og behandler. Tiltak omfatter blant annet, der det er hensiktsmessig, kryptering, pseudonymisering, brannmurer, sikre anlegg og tilgangskontroll. Våre sikkerhetsrutiner er utformet til å opprettholde et nødvendig nivå av konfidensialitet, integritet, tilgjengelighet, motstandsdyktighet og mulighet til å gjenopprette data (Reveel-Wallet-app har egne vilkår og sikerhets tiltak for gjenoppretting). Vi foretar jevnlige tester av Reveel-tjenesten, systemene og øvrige tjenester for svakheter i sikkerheten.

Dersom det til tross for sikkerhetstiltakene skulle oppstå et sikkerhetsbrudd som sannsynligvis vil få negative virkninger for Brukerens personvern, vil vi så raskt som mulig informere de berørte Brukerne og andre berørte parter, samt relevante myndigheter når det kreves etter gjeldende personvernlovgivning.

Produktet ble publisert